#

OMNIA TA502

Utazó adapter két USB aljzattal

#

5 az 1-ben adapter

Az OMNIA TA502 kapcsolatot teremt az USB port és az USA, EU, Ausztrália és az Egyesült Királyságban használt hálózati csatlakozók között.

Foglalj helyet 

a 100-240V között, állj készen és feltöltve ezzel az 5 az 1-ben adapterrel közel 1501 országban. Egyszerűen csúsztasd ki és rögzítsd a megfelelő villásdugót.
 

#

#

#

BC1.2 technológia

A kívánt maximális teljesítmény automatikus felismerése

#
#

Egyszerű bepakolni

Indulj el kábelkötegek, fejfájás és időveszteség nélkül.

#

Túlfeszültség védelem

A beépített biztosítéknak köszönhetően a TA502 megvédi a készülékeidet bármilyen feszültségingadozástól vagy rövidzárlattól.

#

Az OMNIA TA502 NEM egy hálózati feszültségátalakító, ezért minden esetben ellenőrizd a készüléked számára előírt feszültségtartományt.
*Különösen figyelj a nagy teljesítményű készülékek használatánál (pl. hajszárítók, sütővasak,
mikorhullámú sütők, fűtőtestek)

A nemzetközi segéd

Egészítsd ki az OMNIA TA502 töltőt egy CASA vagy PeAk II kábellel. A Gravity G1 hordozható mágneses kábelrögzítők kiválóan működnek az OMNIA TA502 töltőkkel, az ADAM hordtáskával pedig minden kábel a helyére kerül szállításkor.

Tartozék hordtáska 20 x 13 cm

#

Képgaléria

Termékajánlatunk

Hírek

2018-11-14

Megjelent az egyik leggyorsabb utazótöltő a piacon!

Az ADAM Elements a tőle megszokott módon ismét valami egyedit alkotott: egyetlen tenyérnyi, elegáns készülékbe sűrítette mindazokat a kiegészítőket,...

2018-11-14

Unod, hogy negyedévente új töltőkábelt kell venned?

Próbáld ki az ADAM Elements prémium microUSB és Lightning kábeleit!

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk.