#

#

#

#

A tudomány és a technika folyamatosan fejlődik, és rengeteg trendet hoz magával. Trendeket külsőben. Trendeket színben. Újratöltött trendeket. A fekete CASA CO3 egyedi és elegáns, igazán titokzatos, vonzó megjelenésű. Egyszerűen tökéletes kivitelezés.

#

Black is back. A CASA CO3 az új black.

Fekete PC inspirálta forma: a CASA CO3 formatervezése profi, esztétikus és karcsú. Könnyű és bármikor készen áll a használatra. Meghatározza, hol találkozik a divat a technológiával.

#

Kényelem.

Egy USB Type-C porttal és dupla USB interfésszel rendelkező CASA CO3 kompatibilis a legtöbb, ha nem az összes mobileszközzel. A három porton három készülék tölthető – egy sem marad ki.

#

#

#

#

Biztonság.

A CASA CO3 megakadályozza a telefon túlhevülését, zárlat vagy túlfeszültség kialakulását. Több szintű meghibásodásgátló rendszert, valamint a legmagasabb minőségű elektronikát kapott, ami biztonságban tartja a töltőt és a csatlakoztatott készülékeket.

#

#

#

#

#

Termékajánlatunk

Hírek

2018-11-14

Megjelent az egyik leggyorsabb utazótöltő a piacon!

Az ADAM Elements a tőle megszokott módon ismét valami egyedit alkotott: egyetlen tenyérnyi, elegáns készülékbe sűrítette mindazokat a kiegészítőket,...

2018-11-14

Unod, hogy negyedévente új töltőkábelt kell venned?

Próbáld ki az ADAM Elements prémium microUSB és Lightning kábeleit!

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk.