#
#

Egy megoldás számtalan perifériás problémára

Jobb csatlakoztathatóság és szélesebb nézet egy dobozban

Kihívást jelenthet több USB-s eszköz csatlakoztatása egy számítógéphez, amelynek csak USB Type-C portjai vannak, mivel lehet, hogy külső meghajtókat vagy nyomtatókat kell csatlakoztatnod, miközben az eszközök energiaellátását is meg kell oldanod. A helyzetet bonyolítja, hogy mindezek egyszerre kell, hogy működjenek, miközben egy projektorral tartasz előadást. Itt jön a képbe a sokoldalú, 4 az 1-ben CASA Hub A01m. A készülék kettő USB 3.1 Type-A portja és egy 4K-kompatibilis HDMI portja nem csak leveszi a válladról a mindennapi feladatok terheit, de egyben boldogabb mobil munkálkodást is lehetővé tesz. 

#

#

#

Minden rendszerben otthon van

A CASA Hub A01m nélkülözhetetlen társa bármely USB-C portos laptopnak. Kompatibilis a macOS, Windows 7/8/10/2003/2000/ME és Linux operációs rendszerekkel - nincs szükéség külön meghajtóprogramra. Gyakorlatilag bármely számítógéppel használható, amelyen USB-C port található. A CASA Hub A01m központi helyet foglal el egy modern irodai környezetben, mivel bármely számítógéppel használható, amelyen USB-C kimenet található.

pictogram
#

Hatalmas 4K videó egyetlen mozdulattal.

Kis képernyő csodálatos látvánnyal. 

Ha a laptopod támogatja a 4K videó kimenetet, a valóban nagy és élénk kijelző csak egy A01m-nyire van. Az USB jelet digitális HDMI kimeneti jellé alakítja hihetetlenül nagy 4K felbontásban, a laptopod ettől egy félelmetes kommunikációs erőművé alakul át. Plusz pont, hogy nem kell aggódnod amiatt, hogy a 4K kimenet lemeríti a laptopot, mert azt továbbra is tudod tölteni az USB PD porton keresztül.

#

#

Ügyes USB Type-A portok a hozzájuk való sebességekkel

Multifunkciós hub kettő USB 3.1 Type-A porttal és egy HDMI kimenettel. Az összes perifériádhoz illik.

#

Mindkettő USB Type-A port az A01m-en egy tisztességes 5 Gbps sebességgel kommunikál olyan külső eszközökkel, mint nyomtatók és külső meghajtók. Az A01m ott van, amikor USB eszközt csatlakoztatsz, 4K videót nézel nagy képernyőn vagy sikeres bemutatókat tartasz. Ha mindkettő USB-A portot használod, akkor a megbízható adatforgalom érdekében fontos a folyamatos áramellátás.

#

#

#

#

Semmi karc, semmi interferencia

A CASA Hub A01m erős alumínium váza megvédi a karcolásoktól, ütésektől és korróziótól, valamint csökkenti az elektromágneses interferenciát. Az A01m különösen merev csatlakozókkal és vászonfonatos burkolt kábellel büszkélkedik, ez a kiemelkedő tartósság éveken át kiszolgálja az igényeidet.

pictogram

Az asztalon és mozgásban egyaránt kimagasló.

Egyszerűen tökéletes.

#

A CASA Hub A01m négyféle színben kapható, így illik a laptopodhoz vagy az egyéb termékeinkhez. A különleges geometrikus forma egyedivé teszi. A szigorú nemzetközi szabványoknak (CE, FCC és BMSI) mind megfelel.

#

CASA Hub A01m,
4-in-1 Hub USB 3.1 Type-C porttal

Multifunkciós hub kettő USB 3.1 Type-A porttal és egy HDMI kimenettel, ami támogatja a 4K felbontást. Az USB PD töltés adatátvitel közben is működik.

Specifikációk

Termék neve

CASA Hub A01m USB 3.1 Type-C Classic 4-in-1 multifunkciós HUB

Bemenet

USB3.1 Type-C csatlakozó

USB3.1 Type-C aljzat (csak PD töltés)

Kimenet

USB3.1 Type-A aljzat x 2

HDMI Std.A x 1

Teljesítmény

60W

Bemeneti teljesítmény

Max. 20V / 3A

Kimeneti teljesítmény

Max. 5V / 0.9A

Átviteli sebesség

USB Type-A

Felbontás

HDMI

Operációs rendszer kompatibilitás

macOS

Windows XP/7/8/10/2003/2000/ME

Linux

Tanúsítványok

CE

FCC

BSMI

Származási hely

Taiwan

Méretek

72 x 42.5 x 12 mm

Súly

46 g

Garancia

3 év

Képgaléria

Termékajánlatunk

Hírek

2018-11-14

Megjelent az egyik leggyorsabb utazótöltő a piacon!

Az ADAM Elements a tőle megszokott módon ismét valami egyedit alkotott: egyetlen tenyérnyi, elegáns készülékbe sűrítette mindazokat a kiegészítőket,...

2018-11-14

Unod, hogy negyedévente új töltőkábelt kell venned?

Próbáld ki az ADAM Elements prémium microUSB és Lightning kábeleit!

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk.