#
#

A 32GB, 64GB és 128GB kártyák mind támogatják a 4K UHD videók felvételét és lejátszását. Ez 60 képkockányi rezzenésmentes tökéletesség minden egyes, FLEET 4KPro memóriakártyán tárolt másodpercben.

Fullos kép, fullos sebesség

A FLEET 4KPro memóriakártyák könnyedén felveszik bármelyik mobileszközzel a ritmust a 95MB/s feletti olvasási és írási sebességükkel. Az exFAT fájlrendszernek köszönhetően nincs méretkorlátozás az egyes fájlokra

#

Profi videofelvétel, támogatott:

#
#

Elképesztően gyors memória

A 4KPro ígéri a valaha létező leggyorsabb fájlátvitelt a csúcsminőségű MLC flash memória rendszerrel. Ezen túl vízhatlan, ütésálló és rendkívül ellenálló magas hőmérsékleteknek, így magabiztosan rögzíthetsz minden szép pillanatot. akár 95 MB/s olvasási sebesség akár 90 MB/s írási sebesség

pictogram
#

Hozd el

Ne veszíts el még több memóriakártyát kint a terepen, használd a feltűnő és élénk színű FLEET 4KPro-t.

Alkalmazkodó

#
#
#

FLEET 4KPro SD kártya átalakítóval

Adatátvitel bármelyik eszközzel, amely rendelkezik SD kártyanyílással. Használd FLEET 4KPro SD-kártyádat sokoldalúan: kamerákkal, videokamerákkal, tablettekkel és laptopokkal. A FLEET 4KPro Ultra Fast microSD kártyák tervezésnél gondoltunk a DJI drónokra, GoPro-kra és DSLRekre is. Design for:

pictogram
#

DJI drónokhoz tervezve

A FLEET 4KPro Ultragyors microSD kártyákat kimondottan DJI drónokhoz, GoPro kamerákhoz és DSLR fényképezőgépekhez terveztük

pictogram
#

Design for GoPro

A FLEET 4KPro Ultragyors microSD kártyákat kimondottan DJI drónokhoz, GoPro kamerákhoz és DSLR fényképezőgépekhez terveztük

pictogram
#
#

#

Oszd meg

Oszd meg és cseréld el a történeteket, amiket a DJI Mavic Pro, SPARK, Phantom, Inspire, Matrice drónokkal és GoPro kamerákkal készítettél a FLEET 4KPro microSD kártyák segítségével. Keltsél jó benyomást.

Testre szabott méretek

A FLEET 4KPro 32GB tökéletes egyedi projektekhez, a 64GB bármilyen ma kezdődő kalandot lazán lekezel, a  128GB pedig lefed egy teljes szafarit.

#
#

Rendkívül tartós

A 4KPro ígéri a valaha létező leggyorsabb fájlátvitelt a csúcsminőségű MLC flash memória rendszerrel. Ezen túl vízhatlan, ütésálló és rendkívül ellenálló magas hőmérsékleteknek, így magabiztosan rögzíthetsz minden szép pillanatot.

#

Minden másodperc

60 képkocka 4K felbontásban szemrebbenés nélkül. A FLEET 4KPro mindezt könnyedén kezeli, újra és újra. Az élettartam garancia erre a biztosíték.

pictogram
#

#

FLEET 4KPro

Ultra gyors microSD kártyák

A FLEET 4KPro Ultragyors microSD kártyákat kimondottan DJI drónokhoz, GoPro kamerákhoz és DSLR fényképezőgépekhez terveztük. A 32GB, 64GB és 128GB kártyák mind támogatják a 4K UHD videók felvételét és visszajátszását. Ez 60 képkockányi rezzenésmentes tökéletesség minden egyes, FLEET 4KPro memóriakártyán tárolt másodpercben.

pictogram
#

#

#

#

#

Képgaléria

Termékajánlatunk

Hírek

2018-11-14

Megjelent az egyik leggyorsabb utazótöltő a piacon!

Az ADAM Elements a tőle megszokott módon ismét valami egyedit alkotott: egyetlen tenyérnyi, elegáns készülékbe sűrítette mindazokat a kiegészítőket,...

2018-11-14

Unod, hogy negyedévente új töltőkábelt kell venned?

Próbáld ki az ADAM Elements prémium microUSB és Lightning kábeleit!

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk.