#

Minden DJI Phantom pilótának erősen ajánlott.

#
#

Profi kültéri légi felvételekhez.

DJI Mavic Pro, Phantom és Spark drónokhoz készült leszálló matrac, duplán festett oldal, quick-twist rugós nyitó szerkezet, vízhatlan kialakítás.

Különböző minta a két felületen, különböző célokra. A leszállóhely kiemelése.

#
#

Fényvisszaverő csíkok.

A vízhatlan anyagok, villogó LED fények és fényvisszaverő csíkok garantálják az éjszakai leszállás biztonságát. Tartozék cövekek biztosítják, hogy a drónod legyen az egyetlen repülő eszköz a levegőben. Fényvisszaverő csíkok, villogó LED fények, sátorcövekek.

pictogram
#

Biztonságosan és könnyedén hordozható.

A könnyű hordozhatóságot a hordtáska, az egyszerű tárolást a quick-twist hajtogatás biztosítja.

Gyors összehajtás

#
#

Könnyen rögzíthető, hogy a Spark propellereid fix pozícióban tartsa. Azzal a céllal készült, hogy megakadályozza a DJI Spark propellereit forogni, hajolni vagy sérülni szállítás közben.

#

#

Minden DJI Phantom pilótának erősen ajánlott.

FLEET LDP95F

Mindkettő oldalán mintázott, kimondottan DJI Mavic Pro, Phantom és Spark drónokhoz. Vízhatlan anyagok, villogó LED fények és fényvisszaverő csíkok könnyítik az éjszakai leszállást. Kinyitás után 95 cm-es átmérőjével elsősorban DJI Mavic és Phantom drónokhoz ajánlott. Strandon, füvön vagy bármilyen egyenetlen talajon, ez a leszálló matrac egy igazi drónmentő eszköz.

#

Dimension

Expanded size/Storage size
Diameter 95cm/Diameter 60cm

Includes Landing Pad x 1, Carrying Case x 1, Tent Pegs x 3, Flashing LED’s x 3, Reflective Strips x 8

Warranty One Year Warranty

#

FLEET LDP95FA

Landing Pad 75cm + Mouse Pad

This double-sided quick-twist to fold and spring-open waterproof pad was designed for DJI Spark, Mavic Pro, Phantom and has a fresh color on both sides.

#

Minden DJI Spark pilótának erősen ajánlott.

FLEET LDP95FA

Mindkettő oldalán mintázott, kimondottan DJI Spark és Mavic Pro drónokhoz. Vízhatlan anyagok, villogó LED fények és fényvisszaverő csíkok könnyítik az éjszakai leszállást. Kinyitás után 55 cm-es átmérőjével elsősorban DJI Spark drónokhoz ajánlott. Strandon, füvön vagy bármilyen egyenetlen talajon, ez a leszálló matrac egy igazi drónmentő eszköz.

#

Méretek:

Kinyitott méret / Tárolási méret

55 cm átmérő / 30 cm átmérő

Tartozékok
Leszálló matrac x 1, hordtáska x 1
Sátorcövek x 3, villogó LED x 3, fényvisszaverő csík x 8

Garancia
Egy év garancia

#

FLEET LDP95FA

Leszálló matrac 55 cm+ egérpad

DJI Spark és Mavic Pro drónokhoz készült leszálló matrac, duplán festett oldal, quick-twist rugós nyitó szerkezet, vízhatlan kialakítás.

Képgaléria

Termékajánlatunk

Hírek

2018-11-14

Megjelent az egyik leggyorsabb utazótöltő a piacon!

Az ADAM Elements a tőle megszokott módon ismét valami egyedit alkotott: egyetlen tenyérnyi, elegáns készülékbe sűrítette mindazokat a kiegészítőket,...

2018-11-14

Unod, hogy negyedévente új töltőkábelt kell venned?

Próbáld ki az ADAM Elements prémium microUSB és Lightning kábeleit!

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk.