#

Kifejezetten DJI drónokhoz tervezve

Kiszűri a nem kívánt fényt a tökéletes képekhez.

#
#

Szabadulj meg a többlet fénytől

A pajzs ami garantálja a legjobb képeket

A fényviszonyok mások lehetnek odafent, és ezt általában nehéz megmondani lentről. Néha csak akkor jössz rá, hogy a fényviszonyok nem kívánatosak, amikor már mindent beállítottál és felszálltál a drónnal. Ezért lesz szükséged a FLEET LH01M-re vagy LH01S-re.

#

A felpattintható kameravédő burkolat DJI Mavic vagy Spark modellekhez kivédi a rossz szögből érkező többlet fényt, így megakadályozza a túlexponáltságot vagy színeltolódást ezzel garantálva a legjobb eredményt.

#

Le a fényekkel!

Gyors és könnyű fel- és leszerelés

Gyors és könnyű fel- és leszerelés A FLEET LH01S és LH01M felpattintható kialakítása lehetővé teszi a fel- és leszerelés szerszám használata nélkül - mindössze egy enyhe nyomás és kész. Egy másodperc alatt felteheted vagy leveheted az időjárástól vagy a fényviszonyoktól függően. Használd ki a fényes napokat a lencseburkolatod segítségével.

#

Több választási lehetőség az ízlésed szerint

Tedd egyedivé drónodat!

A FLEET LH01S mindössze 3,8 g, a FLEET LH01M mindössze 6 g súlyú, és nincs hatással a repülési teljesítményre. Az LH01S és az LH01M fekete, szürke és piros színben kapható. Válaszd a legjobban hozzád illőt, vagy akár mind a hármat, hogy a színekkel jelölve különböztethesd meg drónjaidat.

#

Tartós, karcolásmentes és védett

Tökéletesen illeszkedik, hogy teljesen megtartsa a fényt

A FLEET LH01S és LH01M karc-, csepp- és korrózióálló, és hihetetlenül stabil. Megvédi a drón kameráját az ütésektől. Kiváló minőségű ABS-anyagból készült, tökéletesen illeszkedik a Sparkhoz és a Mavic Pro-hoz, így nem esik le és nem engedi ki a fényt.

pictogram
#

Kizárólag DJI Spark drónokhoz tervezve

FLEET LH01S

A fényviszonyok mások lehetnek odafent, és ezt általában nehéz megmondani lentről. Néha csak akkor jössz rá, hogy a fényviszonyok nem kívánatosak, amikor már mindent beállítottál és felszálltál a drónnal. Ezért lesz szükséged a FLEET LH01M-re vagy LH01S-re. Ez a lencsevédő blokkolja a DJI Spark drónoknál a beszűrődő fényeket, hogy megakadályozza a túlzott expozíciót vagy a szín-vesztést, és így garantálja a legjobb eredményeket.

pictogram
#

Dimension

Length x Width x Height
4.5 x 4.3 x 2.5 cm

Includes
Lens Hood FLEET LH01S x 1

Weight
3.8 g

Warranty
One Year Warranty

#

FLEET LH01S

Kifejezetten DJI Spark drónokhoz tervezve

A fényviszonyok mások lehetnek odafent, és ezt általában nehéz megmondani lentről. Néha csak akkor jössz rá, hogy a fényviszonyok nem kívánatosak, amikor már mindent beállítottál és felszálltál a drónnal.

#

Kifejezetten DJI Mavic Pro drónokhoz tervezve

FLEET LH01M

A fényviszonyok mások lehetnek odafent, és ezt általában nehéz megmondani lentről. Néha csak akkor jössz rá, hogy a fényviszonyok nem kívánatosak, amikor már mindent beállítottál és felszálltál a drónnal.Ezért lesz szükséged a FLEET LH01M-re.Ez a lencsevédő blokkolja a DJI Mavic Pro drónoknál a beszűrődő fényeket, hogy megakadályozza a túlzott expozíciót vagy a szín-vesztést, és így garantálja a legjobb eredményeket.

pictogram
#

Dimension

Length x Width x Height
5.5 x 5.7 x 4.0 cm

Includes
Lens Hood FLEET LH01M x 1

Weight
6 g

Warranty
One Year Warranty

#

FLEET LH01M

Kifejezetten a DJI Mavic Pro drónokhoz tervezve

A fényviszonyok mások lehetnek odafent, és ezt általában nehéz megmondani lentről. Néha csak akkor jössz rá, hogy a fényviszonyok nem kívánatosak, amikor már mindent beállítottál és felszálltál a drónnal.

Képgaléria

Termékajánlatunk

Hírek

2018-11-14

Megjelent az egyik leggyorsabb utazótöltő a piacon!

Az ADAM Elements a tőle megszokott módon ismét valami egyedit alkotott: egyetlen tenyérnyi, elegáns készülékbe sűrítette mindazokat a kiegészítőket,...

2018-11-14

Unod, hogy negyedévente új töltőkábelt kell venned?

Próbáld ki az ADAM Elements prémium microUSB és Lightning kábeleit!

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk.