#

Repülj szabadon és aggodalom nélkül.

A tökéletes 7 az 1-ben tároló és hordozó megoldás a drónodhoz.

#
#

Hardcore védelem.

Egy új páncéling a drónodhoz.

Ezért készült a FLEET Vízhatlan hordtáska külső borítása extra erős, ütésálló PP anyagból, miközben a belsejét minőségi, CNC gépekkel gyártott EVA habszivacs borítja, hogy minden egyes tárgy pontosan illeszkedjen a helyére. Mivel minden egységnek megvan a saját helye, egy pillantással elég meggyőződni, hogy semmit sem hagytunk hátra.

#

Egy kis odafigyelés sokat jelent.

Nincs több ciki pillanat a FLEET Vízhatlan hordtáska használatával.

A FLEET WCC701M tokot egy okos szeleppel és szellőző membránokkal szereltük fel, így a külső és belső nyomás automatikusan kiegyenlítődik. Emiatt könnyű kinyitni a tokot, a benne levő eszközök sem károsodnak a hirtelen nyomásváltozástól.

#

Minden káros hatást kizár
A radikális hőmérsékletnek is ellenáll

A FLEET vízálló hordtáskához használt ipari minőségű PP anyag kemény, könnyű és korrózióálló. A FLEET vízálló hordtáska -40 ° C és 90 ° C közötti hőmérsékletnek is ellenáll, így tökéletes védelmet nyújt a drón és a tartozékai számára.

pictogram
#

DJI Mavic Pro drónokhoz

FLEET WCC801M

Sosem volt még ennél egyszerűbb magunkkal hozni a Mavic Pro Fly More Combo szettet. Mivel a FLEET WCC801M ütésálló hordozó tok mindent a helyén kezel és az utazás során teljes biztonságot nyújt, sosem fogod többé otthon hagyni a pótakksikat. Dőlj hátra, és élvezd a repülést.

pictogram
#

Hit, szeretet és gondoskodás.

Mi a jó ebben ?

A FLEET WCC801M kialakítása olyan, hogy el lehet benne helyezni a teljes drón készüléket, a távirányítót, három akkumulátort, kettő további légcsavar szettet, egy töltőt és egyéb tartozékokat. A kompakt mérete miatt könnyedén fel lehet vinni a repülőgépre, de feladott poggyászként is kiválóan véd az ütődések ellen. Amikor pedig nem repülsz, akkor minden a helyén van, a külső pedig kizárja a légnedvességet, ezzel meghosszabbítja a műszerek élettartamát.

#

Minden káros hatást kizár

Teljes körű ütődés, robbanás és víz védelem.

A vízálló FLEET WCC801M fejlett, ATA300 kategóriájú ütésállósággal rendelkezik. Annyira kemény, hogy az autóban ért rázkódások, hirtelen felhőszakadások vagy hordozás közbeni leejtések meg sem kottyannak neki.

Képgaléria

Termékajánlatunk

Hírek

2018-11-14

Megjelent az egyik leggyorsabb utazótöltő a piacon!

Az ADAM Elements a tőle megszokott módon ismét valami egyedit alkotott: egyetlen tenyérnyi, elegáns készülékbe sűrítette mindazokat a kiegészítőket,...

2018-11-14

Unod, hogy negyedévente új töltőkábelt kell venned?

Próbáld ki az ADAM Elements prémium microUSB és Lightning kábeleit!

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk.