#

 

 

 

iKlips DUO - Kötődni fogsz hozzá.

A kiegészítő, amit az iPhone-od és iPad-ed megérdemel: kezeld a tartalmaidat stílusosan, ahogyan szeretnéd

Különleges kötődés

Ha volt már iKlips a kezedben valaha, akkor imádni fogod, amit kínálunk neked most az új iKlips DUO-val. Az új tervezésű Lightning csatlakozós váz még több iPhone és iPad tokkal kompatibilis, a szilikonos tok teljes védelmet nyújt, de van rajta kulcskarika is. Hozzáadva az eddigi leggyorsabb iOS app-ot, egy teljesen új dimenziót ismerhetsz meg. Mostantól egyszerűen és biztonságosan megoszthatod a zenéket, fotókat, videókat, munkákat és minden más tartalmat az összes - iPhone, iPad, iPad Pro, Mac és PC - készülék között.

#
#

Jobb illeszkedés

A tökéletesített formatervezés teljesen gyakorlati szempontokat vett figyelembe, hogy még több iPhone és iPad tokkal lehessen használni. Használd az iKlips DUO-t miközben az iPhone a helyén pihen, karcolás mentesen a szeretett tokjában.

#

Teljes körű védelem

Egy szilikon burkolat simul az iKlips DUO mindkét végére, amivel a gyakran használt csatlakozók megfelelő védelmet kaptak. Mivel a burkolat rátapad az iKlips DUO vázára, nem vész el többé. Mert nincs mit elveszíteni.

#

A kötődés

Az egyszerű ötletek általában a legjobbak. Az iKlips DUO kapott egy ügyes kis kulcskarikát, így mindig magadnál tarthatod, biztonságban. Pattintsd rá egy láncra, a táskádra, ruhádra vagy a kulcscsomódra. A kötődés, ami megéri.

#

Jobb csatlakozás

Az USB 3.1 és Lightning csatlakozóval könnyen és gyorsan elérhető az iPhone vagy iPad készülékeken tárolt adat. Valódi biztonsági mentést készíthetsz az értékes Camera Roll emlékekről vagy az iTunes zenékről. Gondolj rá úgy, mint egy biztonsági mentésre a felhődről vagy mint egy eszközre az „on the go” megosztásokhoz. Jobb akkor és ott csatlakozni, ahogy te akarod. USB 3.1 Type-A: 140/70 Mbs. Lightning csatlakozó: 30/20 Mbs.

pictogram
#

exFAT

Az iKlips DUO-val elfelejtheted a korlátokat. Az exFAT formázásnak köszönhetően nincsenek méretkorlátjai az egyes fájloknak. A legtöbb, FAT32-es drive esetében meg kell alkudni a 4 GB-os méretkorlátozással, ami még egy átlagos HD mozifilmhez sem elég. Ha van kapacitásod, használd úgy, ahogy te akarod.

#

Apple MFi tanúsítvánnyal

Az Apple által kiadott teljes körű engedély és tanúsítvány, amely bizonyítja, hogy a terméket kimondottan iPhone, iPad és iPod készülékekhez gyártották. Mivel speciálisan Apple termékekhez készültek, az iKlips DUO+ készülékek szigorú ellenőrzésen esnek át, és az Adam Elements legmagasabb minőségbiztosítási szintjeit teljesítik. Mindig keresd az MFi tanúsítványt, ne bízz meg semmi másban.

Szárnyaló színek

Négy élénk színnel és négyféle tárhely mérettel, az iKlips DUO mindenkinek felkínál egy stílust és egy célt. Amikor az iPhone már tele van fotókkal, zenékkel és játékokkal, az iKlips DUO megadja a szükséges külső tárhelyet olyan stílusban, ami kiegészíti a készüléket és téged. A te stílusod: Arany. Fémszürke. Piros. Rozéarany. A célod: 32 GB. 64 GB. 128 GB. 256 GB.
 

#

Mindenünk a design

Keskenyebb, simább és jobb, mint valaha. Az iKlips DUO+ ugyanabból a prémium alumíniumból épült, mint az iPhone 6 – koncentrikus körgravírral, ami kiemeli különlegességét.

#
#

iKlips App

Az iKlips 4.0 alkalmazás egy újratervezett interfészt kínál az iPad-hez, amely arányosan kihasználja a nagyobb képernyőt ahelyett, hogy csak egyszerűen felnagyítaná az iPhone képernyőjét. A lehetőség, hogy barátokkal, családdal vagy kollégákkal meg tudod osztani, rendezni és menteni a fájlokat lehetőséget nyújt az eredményesebb munkavégzéshez. Az iKlips lesz hamarosan az egyetlen alkalmazás, amellyel kezelni szeretnéd a digitális tartalmakat.

#

Az iKlips alkalmazás téged szolgál

Az iKlips 4.0 app pontosan az, amire szükséged van minden egyes iKlips tulajdonság maximális kihasználásához. Olyan szolgáltatásokat tartalmaz, mint a 3D Touch support, multi-select, Split View, jelszóvédelem, Drop-To, sőt, még az Apple Music appjával is integrálható, hogy elérd az iTunes beszerzéseidet. Az intuitív iKlips app az amúgy is élvezetes iKlips DUO+ élményedet egy új szintre emeli. Ráadásul az iKlips 4.0 egy újratervezett interfészt kínál az iPad-hez, amely arányosan kihasználja a nagyobb képernyőt ahelyett, hogy csak egyszerűen felnagyítaná az iPhone képernyőjét.

#

A vadonatúj iKlips app

Rendezd, mentsd és oszd meg egyszerűen az iKlips 4.0 alkalmazással. Az app különleges jellemzői nem csak villámgyors megosztást tesznek lehetővé barátokkal és családtagokkal, de gyorsan és örömmel használhatóak.

#

Képgaléria

Termékajánlatunk

Hírek

2018-11-14

Megjelent az egyik leggyorsabb utazótöltő a piacon!

Az ADAM Elements a tőle megszokott módon ismét valami egyedit alkotott: egyetlen tenyérnyi, elegáns készülékbe sűrítette mindazokat a kiegészítőket,...

2018-11-14

Unod, hogy negyedévente új töltőkábelt kell venned?

Próbáld ki az ADAM Elements prémium microUSB és Lightning kábeleit!

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk.