#

Könnyebb, profibb, okosabb

 

A Lightning Flash Drive széria legújabb tagja, az Klips DUO+ egy alapvető megoldás mindenféle adat tárolásához, átviteléhez és biztonsági mentéséhez az összes Apple eszközödön. Karöltve az új iKlips 4.0 alkalmazással, ez a legegyszerűbb módja a zenék, fotók, videók és mindenféle tartalom megosztásához iPhone, iPad, iPad Pro, iPad Mini, Mac és PC készülékeken – az iKlips DUO+ megadja neked, amire szükséged van amikor csak kívánod.

 

USB 3.1 olvasási sebesség: akár 130 MB/s. Lightning olvasási sebesség: 25 MB/s.

#
#

Jó dolgok kis csomagban

A keskeny, ergonomikus formatervezés az iKlips DUO+ igazi erőssége. Ne áldozd fel a kényelmet a minőségért cserébe soha többet. A fejlett mérnöki tervezés és a cink/alumínium ötvözet maximális védettséget nyújt, miközben a súly és a méret minimális marad.

#

Jöhet az eső

A gyors és könnyed adathozzáférés alapvető kell, hogy legyen. Ezért úgy terveztük a Lightning csatlakozót, hogy hézagmentesen illeszkedjen a készülékhez, bármilyen csatlakozót használunk. Így van, az adatokhoz pillanatokon belül hozzáférhetsz – még akkor is, ha egy vastag, vízálló tokot használsz!

#

Kézben tartott kifinomultság

Az iKlips DUO+ Easy-Grip formatervezésének köszönhetően egyik kezedet mindig szabadon tudod tartani.

#

Érezd jól magad

A tökéletesen kényelmes és sima iKlips DUO+ a gondos tervezésnek köszönhetően hézagmentesen csatlakoztatható és eltávolítható bármikor.

#

Biztonságos és stabil

Az ingyenes iKlips 4.0 alkalmazás az, amely lehetővé teszi, hogy az iKlips DUO+ a végleteket kihasználja. Meghajtó- vagy fájl-szintű jelszó és ujjlenyomat védelemmel, az iKlips alkalmazás egy stabil digitális széf, amely fennakadás mentesen működik bármelyik Apple készüléken. Sokféle lehetőség áll rendelkezésre: fotók közvetlen biztonsági mentése, 3D Touch támogatás, Multi-Select, Drop-To és Split View opciók valamint Facebook, Instagram, YouTube és Apple app integráció – az adataid sosem voltak ennél nagyobb biztonságban.

#

Forgasd el

Egyszerűen forgasd el az iKlips Duo+ készüléket, és engedd át magad a sima, egyedülálló forgásának.

#
#
#

Mindenre legyen helyed: iKlips Duo +

#

Flash memória

A kiváló minőségű flash memóriával készült iKlips DUO + ​​a világ egyik leggyorsabb memória tárolási típusát kínálja a telefonok és az iPad-ok számára. Nem csak gyors, de stabilabb és sokkal hosszabb élettartammal is rendelkezik.

pictogram
#

Apple MFi-tanúsítvánnyal

Az Apple által kiadott teljes körű engedély és tanúsítvány, amely bizonyítja, hogy a terméket kimondottan iPhone, iPad és iPod készülékekhez gyártották. Mivel speciálisan Apple termékekhez készültek, az iKlips DUO+ készülékek szigorú ellenőrzésen esnek át, és az Adam Elements legmagasabb minőségbiztosítási szintjeit teljesítik. Mindig keresd az MFi tanúsítványt, ne bízz meg semmi másban.

pictogram

Tárold stílusosan.

Az egyedi tartó és elegáns bőr tok megvédi mindenféle ütéstől és karcolástól. Az iKlips DUO+ hat gyönyörű színben és háromféle tárhely méretben kapható, kiválóan illik mindenféle tárkapacitás igényhez és stílushoz.

A stílusaid: fejedelmi orchidea / ADAM piros / izzó borostyán / rozé bronz / zendülő ónix / vad zafír. A céljaid: 32 GB / 64 GB / 128 GB.

#

Új erő, új tapasztalat az új designból

iKlips App

Az iKlips 4.0 alkalmazás egy újratervezett interfészt kínál az iPad-hez, amely arányosan kihasználja a nagyobb képernyőt ahelyett, hogy csak egyszerűen felnagyítaná az iPhone képernyőjét. A lehetőség, hogy barátokkal, családdal vagy kollégákkal meg tudod osztani, rendezni és menteni a fájlokat lehetőséget nyújt az eredményesebb munkavégzéshez. Az iKlips lesz hamarosan az egyetlen alkalmazás, amellyel kezelni szeretnéd a digitális tartalmakat.

#

Az iKlips alkalmazás téged szolgál

Az iKlips 4.0 app pontosan az, amire szükséged van minden egyes iKlips tulajdonság maximális kihasználásához. Olyan szolgáltatásokat tartalmaz, mint a 3D Touch support, multi-select, Split View, jelszóvédelem, Drop-To, sőt, még az Apple Music appjával is integrálható, hogy elérd az iTunes beszerzéseidet. Az intuitív iKlips app az amúgy is élvezetes iKlips DUO+ élményedet egy új szintre emeli. Ráadásul az iKlips 4.0 egy újratervezett interfészt kínál az iPad-hez, amely arányosan kihasználja a nagyobb képernyőt ahelyett, hogy csak egyszerűen felnagyítaná az iPhone képernyőjét.

#

A vadonatúj iKlips app

Rendezd, mentsd és oszd meg egyszerűen az iKlips 4.0 alkalmazással. Az app különleges jellemzői nem csak villámgyors megosztást tesznek lehetővé barátokkal és családtagokkal, de gyorsan és örömmel is használhatóak.

#

Képgaléria

Termékajánlatunk

Hírek

2018-11-14

Megjelent az egyik leggyorsabb utazótöltő a piacon!

Az ADAM Elements a tőle megszokott módon ismét valami egyedit alkotott: egyetlen tenyérnyi, elegáns készülékbe sűrítette mindazokat a kiegészítőket,...

2018-11-14

Unod, hogy negyedévente új töltőkábelt kell venned?

Próbáld ki az ADAM Elements prémium microUSB és Lightning kábeleit!

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk.