#
#

Forradalmi egyedfejlődés

Az iKlips első generációja egyből hatalmas siker volt a forradalmi formatervezésnek és tökéletes iPhone-kompatibilitásnak köszönhetően. Az iKlips II ennek a sikeres formának és működésnek a továbbfejlesztése, amely a legújabb iOS szériával is kompatibilis. A gyakorlatilag törhetetlen, nagy teherbírású alumínium váz megmaradt, míg az új, hosszabb csatlakozó könnyedén illeszkedik a telefonodhoz anélkül, hogy a tokját el kéne távolítani.

#

Külső adattár és nagyobb biztonság az iPhone adatainak

Az iKlips II nem egy sima USB memória, hanem egy strapabíró, elegáns és biztonságos digitális széf, amely biztosítja a lelki nyugalmadat. Az iKlips II a telefonod és egyéb készülékeid tárhelye, ahol megőrizheted a hívásaid adatait, családi fotóidat és üzleti fájljaidat. Közel sem akkora ügy egy telefon, mint a rajta tárolt adatok elvesztése. Ezért van szükséged egy iKlips II Flash Drive-ra, amely egy megbízható biztonsági mentést kínál az iPhone és az adataid számára. Ha pedig elfogy az iPhone belső memóriája, tudsz rajta helyet felszabadítani azzal, hogy az iKlips II-re helyezed át a fájlokat.

pictogram

#

Ez exFAT, azaz különlegesen gyors

Az iKlips első generációja egyből hatalmas siker volt a forradalmi formatervezésnek és tökéletes iPhone-kompatibilitásnak köszönhetően. Most viszont van egy 4K kamerád az iPhone-ban, és tudod, a 4K videók kezelése nem egyszerű. A streameléshez gyors memória szükséges, a telefonod tárhelyét pedig hamar megtelítik a hatalmas videó fájlok. Az iKlips mindezt megoldja, hisz a korlátlan fájlméretet biztosító ex-FAT formátum, hipergyors memória a 4k (és persze 1080p HD) kezeléséhez és akár 256GB memória a fájltároláshoz együttesen egy új generációs telefonos filmkészítő gépet eredményez. Hivatalosan is meghirdetjük a kihívást: próbálj meg 4K videókat készíteni bármely másik eszköz segítségével!

USB3.1
130/50 MB/s Írás/Olvasás
Lightning
35/20 MB/s Írás/Olvasás

#

Sokoldalú, univerzális és profi

A kettős interfésznek (Lightning és USB 3.1) köszönhetően az iKlips II fennakadás nélkül együtt tud működni az összes iOS készülékkel, valamint a Mac és PC számítógépekkel, hogy könnyen meg tudj osztani hatalmas méretű videó fájlokat különböző rendszerek között, tekintet nélkül a méretre és formátumra.

#

Jól néz ki, még jobban használható

A szerény szürke vagy feltűnő piros színben pompázó iKlips II alaptartozéka egy „elvesztésgátló” szilikon borítás, amely rugalmas védelmet biztosít a váz számára. Egyszerűen rácsatolható a táskádra vagy kulcstartódra, így mindig elérhető lesz amikor szükséged van rá – csak fogd meg, csatlakoztasd a telefonodhoz és a “4K marokkamera” máris rögzíti a mozgóképet.

#

Több formátumú média támogatás

iKlips 4.0 alkalmazás — nem csak egy fájlkezelő, hisz profibb a legtöbb médialejátszónál, sőt, még a feliratokat is kezeli.

#

Több hely a kalandokhoz

Bármennyire is szereted az iPhone-odat, nem kívánod néha, hogy több tárhely legyen rajta? Az iKlips egy kiváló külső adattároló iPhone és iPad készülékekhez, amikor azok megtelnek játékokkal, alkalmazásokkal vagy zenével. Csak el ne feledd magaddal vinni.

#

Könnyű csatlakozás

A meghosszabbított csatlakozó könnyedén csatlakozik a telefonodhoz, még a tokot sem kell eltávolítanod

#

Lightning Connector Stage

4,8 mm

#
#

Smart App a Smart Drive számára

Az iKlips II egy ingyenes iOS alkalmazást is tartalmaz, amivel mindenféle nehézség nélkül tusz fájlokat kezelni iPhone, iPad vagy iPod touch készülékeken

#
#

#

Ujjlenyomat felismerés

Az app segítségével 4K videókat rögzíthetsz közvetlenül az iKlips készülékre anélkül, hogy egyetlen bájtot elhasználnál a telefonod tárhelyéből. A fájlokhoz bármikor hozzáférhetsz, az extra biztonság érdekében Touch ID ujjlenyomat felismeréssel. A törhetetlen váz megmaradt, az újratervezett csatlakozó pedig hézagmentesen illeszkedik a telefonodhoz akkor is, ha az védőtokban van.

#

A legtöbb ismert fájlformátummal kompatibilis

Több, mint biztonságos, az iKlips app egyben egy okos médialejátszó, amely a legtöbb formátummal és fájltípussal kompatibilis. Élvezd a bemutatót - túl gyors, hogy kihagyd!

#

#

Képgaléria

Termékajánlatunk

Hírek

2018-11-14

Megjelent az egyik leggyorsabb utazótöltő a piacon!

Az ADAM Elements a tőle megszokott módon ismét valami egyedit alkotott: egyetlen tenyérnyi, elegáns készülékbe sűrítette mindazokat a kiegészítőket,...

2018-11-14

Unod, hogy negyedévente új töltőkábelt kell venned?

Próbáld ki az ADAM Elements prémium microUSB és Lightning kábeleit!

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk.