#
#

Tarts mindent feltöltve

Tölts gyorsan, garantált biztonsággal

#
#

A beépített biztonsági technológia védelmet nyújt a túltöltés, túlhevülés és rövidzárlat ellen. Nem kell feláldoznod a biztonságot a töltési sebesség érdekében.

#
#

Kevesebb karcolás, kevesebb interferencia. A porvédő burkolat állványként is funkcionál

Az OMNIA PA401 erős alumínium váza minimálisra csökkenti az elektromágneses interferenciát, miközben ellenáll karcolásnak, ütődésnek és korróziónak. A porvédő burkolat stabil állványként is funkcionál, segítségével a töltés alatt álló telefonon könnyebben tudsz üzeneteket olvasni vagy videókat nézni.

#

Mindegy, hol vagy a világban...

Az OMNIA PA401 mindent feltöltve tart, hogy megszakítás nélkül tudj beszélni és végtelen sokat tudj netezni.

#

A négy független, nagy teljesítményű töltőporttal véget értek a napok, amikor a készülékeket csak egyenként tudtad tölteni.

Tölts gyorsan, garantált biztonsággal

Az okos OMNIA PA401 mindent tud! Három 5V/2.4A port és egy Quick Charge 3.0 port, ami támogatja a Huawei FCP gyorstöltési szabványát, így négy készüléket tölthetsz ugyanabban az időben.

#

Tölts gyorsan, akár egy profi

Támogatja a BC1.2, YT/D1591-2009 és Quick Charge 3.0 szabványokat. Közel négyszer olyan gyors, mint az átlagos USB portok, kétszer olyan gyors, mint a szabványos QC 1.0 port és 38%-al gyorsabb, mint a QC 2.0 sebességű USB-A portok.

#
#

#
#

Prémium, funkcionális külső formatervezés Tökéletesen illeszkedik a stílusodhoz és készülékeidhez

A prémium alumínium ház és elegáns felszín nem csupán a szemnek készült. A kompakt, vonzó formatervezés megkönnyíti a hordozást és kezelést. Válassz a stílusodhoz és a többi ADAM Elements termékhez leginkább illeszkedő ezüst, arany, rozéarany vagy szürke külsőt.

#

Non-Stop erőmű

Opcionális kiegészítőkkel: CASA vagy PeAk II kábelekkel vagy OMNIA TA502 Univerzális utazó adapterrel az OMNIA PA601 zökkenőmentesen működik és szolgál Téged bárhol, bármikor.

#

Képgaléria

Termékajánlatunk

Hírek

2018-11-14

Megjelent az egyik leggyorsabb utazótöltő a piacon!

Az ADAM Elements a tőle megszokott módon ismét valami egyedit alkotott: egyetlen tenyérnyi, elegáns készülékbe sűrítette mindazokat a kiegészítőket,...

2018-11-14

Unod, hogy negyedévente új töltőkábelt kell venned?

Próbáld ki az ADAM Elements prémium microUSB és Lightning kábeleit!

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk.