#
#

#

Prémium töltőállomás

Mindegy, hol tartózkodsz, a családdal vagy üzleti úton három mobiltelefonnal az OMNIA PA601 mindent feltöltve tart, hogy megszakítás nélkül tudj beszélgetni és végtelen sokat netezni.

#

Tarts mindent feltöltve

A nagy drónoktól kezdve az apró asztali ventilátorokig, az OMNIA PA601 intelligensen támogat minden akkumulátort, hogy az összes ötletednek és kütyüdnek megfelelő energia álljon rendelkezésére, amikor neked is.

#

#

A hat független, nagy teljesítményű töltőporttal véget értek a napok, amikor a készülékeket csak egyenként tudtad tölteni.

#

Prémium, funkcionális külső formatervezés

#

A prémium alumínium és a finoman rajzolt minta nem csupán a szemnek készült – ellenkezőleg, lehetővé teszi, hogy a készülékeket magabiztosan tölthesd anélkül, hogy az elektromágneses interferencia miatt aggódnod kéne.

#

Legyen mindig minden feltöltve

Az okos OMNIA PA601 minden szükséges jóval rendelkezik: négy 5V/2.4A USB-A port, egy Quick Charge 3.0 USB-A port és egy okostöltés-képes 5V/3A USB Type-C port – összesen hat, minden igényt kielégítő töltési pont.

#

Gyorsított töltés, felturbózott biztonság

Az OMNIA PA601 automatikus feszültségválasztója és 250V/6A túlfeszültségvédelme maximális töltési hatékonyságot biztosít túlkapások nélkül.

#

Felturbózott biztonság

Otthon, az irodában és üzleti utakon mindig több telefont, tabletet és más kütyüt töltenél egyszerre – nem mindig jó ötlet mindegyikhez külön töltőt magadnál tartanod.

#
#

Tölts gyorsan, akár egy profi

Támogatja a BC1.2, YT/D1591-2009 és Quick Charge 3.0 szabványokat. Közel négyszer olyan gyors, mint az átlagos USB portok, kétszer olyan gyors, mint a szabványos QC 1.0 port és 38%-al gyorsabb, mint a QC 2.0 sebességű USB-A portok.

#
#

#

#

#

Non-Stop erőmű

Opcionális kiegészítőkkel: CASA vagy PeAk II kábelekkel vagy OMNIA TA502 Univerzális utazó adapterrel az OMNIA PA601 zökkenőmentesen működik és szolgál Téged bárhol, bármikor.

Képgaléria

Termékajánlatunk

Hírek

2018-11-14

Megjelent az egyik leggyorsabb utazótöltő a piacon!

Az ADAM Elements a tőle megszokott módon ismét valami egyedit alkotott: egyetlen tenyérnyi, elegáns készülékbe sűrítette mindazokat a kiegészítőket,...

2018-11-14

Unod, hogy negyedévente új töltőkábelt kell venned?

Próbáld ki az ADAM Elements prémium microUSB és Lightning kábeleit!

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk.