#


 

#
#

7 szín lehetősége

Az OMNIA Q hétféle pulzáló fényt tud megjeleníteni. Válassz egy nyugtató színt, vagy kapcsold be éjjeli fénynek akkor is, ha éppen nem töltöd a telefonod.
 

#

Gyengéd kapcsolat a telefonoddal

Az áttetsző szilikonba ágyazott, nyugtató körmintákkal az OMNIA Q gyengéd kapcsolatot ápol az okostelefonoddal. Bárhol is tartózkodsz, legyen az irodád, a nappali vagy akár a konyha, a puha, tiszta, fehér OMNIA Q töltő egy meleg érzést teremt az életedben minden alkalommal.

A környezeted a te döntésed

A hét alapszínen túl az OMNIA Q képes azok keverésére is, így egyedi színváltozatokat keverhetsz amelyek pontosan illeszkednek a környezetbe, az aurádhoz vagy a hangulatodhoz. Töltsd fel magad a telefonoddal egy időben. Gyógyító a hatás.

Lélegző szín.A telefonod töltődik.

#

Automatikus idegen test felismerés

Az OMNIA Q a nem odavaló eszközöket is felismeri, mint pl. kulcsok, kártyák és wireless töltésre alkalmatlan telefonok, így nem tölt feleslegesen, és védi az értékes készülékeidet.

#

#

Aranyos, de erős

A körültekintő tervezésnek köszönhetően az OMNIA Q nem csak villámgyors, de hatékony is, a tok eltávolítása nélkül is ugyanúgy tölti a telefonodat

#

A biztonság a fő prioritásunk

Az ADAM elements semmit nem tart fontosabbnak, mint a biztonságot. Az OMNIA Q szerkezetét több rétegben védjük túltöltés, túlmelegedés ésrövidzárlat ellen.

Műszaki leírás


Név: OMNIA Q
Model név:OMNIA Q 10W Wireless töltő lélegző fényekkel
Bemenet: USB-C
Kimenet:Qi Wireless töltés (max 10W)
Teljesítmény:5.0V/1A, 6.25V/1.2A, 9.0V/1.1A
Kompatibilitás:iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 8, iPhone X és egyéb
Kimenet:Fast charging for iPhone (7.5W) és Samsung (10W)
Bemenet:5V/2A, 9V/2A (QC USB adapter szükséges)

Qi-kompatibilis estzközök
Tanúsítványok: CE; FCC; NCC
Származási hely: K\na
Méretek: 111 x 111 x 30.5 mm
Súly: 72 g
Garancia: 3 év
#

Termékajánlatunk

Hírek

2018-11-14

Megjelent az egyik leggyorsabb utazótöltő a piacon!

Az ADAM Elements a tőle megszokott módon ismét valami egyedit alkotott: egyetlen tenyérnyi, elegáns készülékbe sűrítette mindazokat a kiegészítőket,...

2018-11-14

Unod, hogy negyedévente új töltőkábelt kell venned?

Próbáld ki az ADAM Elements prémium microUSB és Lightning kábeleit!

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk.