#
#

Szabadulj meg a kábelektől. Teljes telepatikus szabadág. Itt és most.

Ha netezéshez vagy zenehallgatáshoz nincs szükséged kábelekre, miért kéne a töltéshez vezeték? Sok telefonnak a töltőkábel az, ami a teljes szabadság útjába áll.

#

Felsőbbrendű kompatibilitás

Manapság sok új telefon típus, pl. az Apple iPhone 8/X/XS vagy néhány Androidos modell, alapból támogatják a Qi vezeték nélküli töltési technológiát. Ez lehetővé teszi, hogy a telefont lógó kábelek helyett egy tenyérnyi korongról töltsük. Bár a piacon számtalan wireless töltő kapható, nem mind nyújtja ugyanazt. Az ADAM elements OMNIA Q1 modellje egyszerre rendkívül hatékony, biztonságos és szemet gyönyörködtető.

pictogram
#

#

#

Elképesztően hatékony energiaátadás

Az OMNIA Q1 könnyedén és fennakadások nélkül tölti a telefonokat még vastag védőtokokon keresztül is. Nem kell levenni a telefonról semmit.

Kapcsold fel a fényt nappal és éjjel.

Maradj fókuszban.

A LED fények színei az OMNIA Q1 töltőnek nem csupán a töltést jelzik, hanem egyben barátságos jelzések számodra. Egyszerűen válthatsz a Kicsengés és Fókusz állapotok között egyetlen gombnyomással. A töltöttségi állapotot a folyamatos vagy pulzáló fények erőteljesen vagy visszafogottan egyaránt képesek jelezni.

#
#

#

Egy elegáns állvány a telefonnak.

Néha a telefon is pihenne egyet. Helyezd az OMNIA Q1 töltőpadra egy kicsit, és hadd térjen magához. A Q1 tökéletesen kerek formája, valamint 110 miliméteres átmérője biztosíték arra, hogy a telefonod billegés és lecsúszás nélkül, biztonságosan a töltőállomáson marad bármilyen irányba is helyezed el. A gondos tesztelés során kialakított 130 grammos súlyával a Q1 a megfelelő középút a hordozhatóság és stabilitás között. Legközelebb egyszerűen helyezd a Q1-re a telefonod és hagyd, hogy egymásra találjanak.

pictogram
#
#

#

#

#

OMNIA Q1 wireless töltő Műszaki adatok

#

#

OMNIA Q1-Szabadulj meg az összegabalyodott kábelektől

Támogatja az Apple iPhone 8/X/XS gyorstöltését 7.5W-on, valamint az Android telefonok gyorstöltését 10W-on. 30%-al gyorsabban tölt az állandó frekvencia- és feszültség szabályzóval.

Képgaléria

Termékajánlatunk

Hírek

2018-11-14

Megjelent az egyik leggyorsabb utazótöltő a piacon!

Az ADAM Elements a tőle megszokott módon ismét valami egyedit alkotott: egyetlen tenyérnyi, elegáns készülékbe sűrítette mindazokat a kiegészítőket,...

2018-11-14

Unod, hogy negyedévente új töltőkábelt kell venned?

Próbáld ki az ADAM Elements prémium microUSB és Lightning kábeleit!

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk.