#

Amikor ROMA...

Stílus, szenvedély és minőség. A ROMA kiemelkedik. A kettős interfésszel a legújabb szupersebességű USB Type-C & USB 3.1 Gen 1 csatlakozókkal, és az igazán gyönyörű kialakítással. Fájlátvitelhez, mentéshez, tároláshoz, megosztáshoz, fényképekhez, zenékhez és filmekhez. A cink ötvözettel és alumíniummal ellátott ROMA ütés- és porálló, hogy bírja a mindennapi igénybevételt.. Készen áll az új generációs okostelefonok, táblagépek és laptopokhoz. Engedd magad kényeztetni vele!

#

Gyors adatátvitel. Extra tárolás. Extra menő.

Egyszerű és gördülékeny fájlátvitel PC-k, Mac-ek, laptopok, okostelefonok és tabletták között. Kompatibilis mind az USB Type-C, mind az USB 3.1 Gen 1-vel. Megfelelő mennyiségű tároló-kapacitással több, mint elegendő a fényképeknek, dokumentumoknak, filmeknek. Extra kapacitás, ami életmentő, ha okostelefonod tele van képekkel és zenével.

#

Hívd fel magadra a figyelmet

Nincs ennél könnyebb mód, hogy a fájlok megosztásra kerüljenek a barátokkal, családdal vagy kollégákkal. Nem kell felhővel és biztonsági mentéssel bajlódnod és amikor előveszed a ROMA-t az osztályban vagy az irodában, biztos lehetsz benne,hogy csodálkozni fognak. Ha jó benyomást akarsz kelteni egy olyan eszközzel, mint a ROMA ezt könnyen elérheted.

#

Első a biztonság

Őrizd meg az összes készüléked által szeretett emléket, munka-adatokat és beszélgetéseket. Egyszerű biztonsági másolatok kábelek vagy internet használata nélkül, teljesen biztonság az adatvesztésektől és a hálózati behatolóktól. Könnyű adat-helyreállítás vészhelyzet esetén. Ez maga a tudás, szépséggel vegyítve.

#

Valódi barna bőr. Bellissimo.

Különleges, kézzel készített bőr szíjjal, kizárólag Adam Elements számára készült. A puha és csábító barna bőr szépen illeszkedik a táskákhoz és a ruhákhoz. Büszkélkedj vele!

#

Egy menő flash drive

A kézzel készített bőr varázsa mellett a ROMA megmunkált cinkötvözettel és alumínium burkolattal, valamint precíziós ujjlenyomat gravírozású felülettel rendelkezik. Látnod kell, hogy elhidd! Két csábító színárnyalatban kapható. A kemény burkolat véd a portól és ütésektől.

#

Dupla csatlakozókkal ellátva

USB Type-C és USB 3.1 Gen 1 egy csomagban. Nincs több kűzdelem: a C-típus elsőre működik mindkét irányból, akár fejjel lefelé is. Kis méretétől függetlenül szupergyors sebességgel továbbítja az adatokat a flash meghajtóra. Másik felén az alap A-típusú USB 3.1 Gen 1 csatlakózó biztosítja, hogy a ROMA megállja a helyét a legtöbb készüléknél . Csak állítsd a megfelelő irányba és használatra kész!

#

A jövő generációjának

A technológia gyorsan fejlődik, ahogyan az USB is. Az okostelefonok, táblagépek és laptopok új generációja, beleértve a Macbooks & Chromebook Pixeleket is, mindegyike támogatja a C-típusú USB-t; ami később univerzális csatlakozási szabvány lesz. A Roma USB-Type-C támogatja a vadonatúj USB 3.1 Gen 1 szabványt 130MB / s sebességgel, így nem merül feledésbe. Gondolkodj előre!

#

Plug-n-play. Ennyi.

Nincs szükség külső erőforrásra,szoftverre és meghajtókra. Csatlakoztasd gyorsan és már készen is áll. Csak ne felejtsd el magaddal vinni induláskor!

Menő.Csinos.És gyors

Elérhető arany és acélszürke színekben. Visszafogott stílus, melyből árad az elegancia. A ROMA a prémium termékek megtestesítője és sehol máshol nem elérhető. Kifinomult belső kialakítás, fejlett COB technológiával és gondosan kialakított külső a gazdag megjelenésért. A ROMA egy pendrive szenvedéllyel. A legjobbnak tervezték és még annál is jobb lett. Ez az Adam Elements.

#

Képgaléria

Termékajánlatunk

Hírek

2018-11-14

Megjelent az egyik leggyorsabb utazótöltő a piacon!

Az ADAM Elements a tőle megszokott módon ismét valami egyedit alkotott: egyetlen tenyérnyi, elegáns készülékbe sűrítette mindazokat a kiegészítőket,...

2018-11-14

Unod, hogy negyedévente új töltőkábelt kell venned?

Próbáld ki az ADAM Elements prémium microUSB és Lightning kábeleit!

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk.